22 juni 2016

Sport

Mediation in de sport

Sport en emotie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Conflicten dus ook. Of het nu gaat om een conflict tussen speler en coach op topsportniveau, danwel tussen bestuur en recreatieve sporter: Heuvel Mediation kent de taal van de sport en begrijpt de wereld van zowel de topsporter, de gedreven bestuurder als die van de vrijwilliger binnen de vereniging. Juist ook hier is de relatie van belang. Mediation kan vaak al in een enkel gesprek een opening opleveren.

Snel een oplossing?
Een mediator kan je helpen om snel tot een oplossing te komen en helpt je om er samen weer uit te komen. Met bewezen resultaat. Als je bij een conflict in de sportwereld kiest voor mediation kies je ook voor eigen verantwoordelijkheid. Als je daar niet op zit te wachten is mediation niet jouw weg.

Je komt elkaar vroeg of laat weer tegen
Veel mensen kiezen voor mediation omdat ze weten dat je elkaar vroeg of laat weer tegenkomt. Binnen vereniging, sportbond of daarbuiten. De wereld is klein, het is niet anders. Dan kun je maar beter het conflict onder ogen zien en er samen proberen uit te komen. Meer weten? Laat uw gegevens achter op het contactformulier.